مزایای استفاده از ایمپلنت دندان
ایمپلنت دندان پین ظریفی است که از جنس تیتانیون خالص سازگار می باشد و داخل استخوان فک قرار داده می شود . دندان مصنوعی می تواند به ایمپلنت اتصال پیدا می کند . حدودا سه تا شش ماه به منظور رشد و ترمیم استخوان نواحی ایمپلنت دندان زمان نیاز است . پزشک برای انتخاب نوع ایمپلنت دندان ویژگی مانند اندازه استخوان در دسترس ، اندازه استحکام استخوان دهان بیمار و مدت زمان بارگذاری ایمپلنت را مورد نظر قرار می دهد . اگرچه استخوان کافی برای قرار دادن ایمپلنت دندان وجود نداشته باشد می توان در شرایط لازم اندازه ای استخوان از نواحی دیگر گرفت و عمل پیوند استخوان صورت گیرد .( دندانپزشکی دکتر میثم محبی رسا , بهترین ایمپلنت دندان در پاسداران )

ایمپلنت دندان را می توان بلافاصله پس از دست رفتن دندان و کشیده شدن آن و یا پس از طولانی مدت ترمیم داخل دهان گذاشته شود . ظاهر ایمپلنت دندان مانند ریشه دندان طبیعی می باشد .
پس از اینکه دندان از دست رود در صورتی که نتوان دندان طبیعی را با ایمپلنت جایگزین کرد امکان دارد استخوان تحلیل شود و مشکلی در خوردن و جویدن و کج شدن دندان های نواحی زیاد شود . پس می بایست هرچه زودتر به قرار دادن و کاشت ایمپلنت دندان اقدام کرد . یکی از مهم ترین مزیت های ایمپلنت دندان زیبایی و اعتماد به نفس فرد می باشد که به بیمار می دهد و می تواند جایگزین دندان از دست رفته او باشد . مسئله بعدی که برای ایمپلنت دندان باید به آن دقت کرد حفظ شدن ساختمان دندان های کناری می باشد و نیز کاشت ایمپلنت دندان موجب می شود به عروق خونی لثه آسیب وارد نشود . مزیت خوب ایمپلنت این می باشد که برای کسانی که دخانیات استفاده می کنند قابل استفاده است . ایمپلنت باعث بهبودی ظاهر بیمار نیز می شود .
همچنین عضلات جونده و حالت دهنده صورت با ایمپلنت حفظ می شود و در زمان غذا خوردن بیمار احساس راحتی می کند . ظاهر ایمپلنت طبیعی و عادی می باشد . ایمپلنت دندان موجب می شود استخوان تثبیت و نگهداری شود و سرعت تحلیل استخوان را کم کند و ارتفاع و عرض استخوانی را همچنین محافظت کند . همچنین کیفیت استخوان دندان با وجود ایمپلنت دندان حفظ می شود و تغییری پیدا نمی کند و استخوان به صورت همیشگی یکنواخت باقی می ماند .
درصد موفقیت ایمپلنت های دندان چقدر است ؟
درصد موفقیت ایمپلنت ها بستگی به شرایط استخوان فکی که در آن کاشته میشوند دارد. اما عموما ایمپلنت های دندان موفقیتی 98 درصدی دارند. با نگهداری صحیح ایمپلنت ها عمری طولانی خواهند داشت.
( دندانپزشکی دکتر میثم محبی رسا , بهترین ایمپلنت دندان در پاسداران )
شاید این مطلب را هم دوست داشته باشین…

آیا هر کسی امکان کاشت ایمپلنت دندان را دارد؟
در اکثر موارد هر کس که سلامت لازم برای پر کردن یا عمل ریشه دندان را دارد توانایی ایمپلنت دندان را نیز خواهد داشت. بیماران باید سلامت لثه و استخوان ریشه کافی برای پشتیبانی از ایمپلنت را داشته باشند. همچنین باید به بهداشت دندان اهمیت داده و ویزیت منظم دندانپزشک را داشته باشند. افراد با مصرف سنگین سیگار، افراد دیابتی یا مریض قلبی و بیمارانی که در ناحیه سر و گردن شیمی درمانی داشتهاند باید قبل از ایمپلنت توسط دکتر معاینه شده و شرایط آن ها ارزیابی شود. در هر صورت قبل از ایمپلنت حتما با دندانپزشک مشورت کنید.
ایمپلنت دندان چقدر دردناک است؟
اکثر افرادی که تجربه ایمپلنت دندان داشتهاند درد و ناراحتی کمی در طول فرآیند تجربه کردهاند. در ایمپلنت از بی حسی موضعی استفاده شده و اکثر بیماران اذعان داشتهاند که ایمپلنت دردی کمتر از کشیدن دندان دارد. همچنین برای کاهش درد پس از ایمپلنت میتوان از مسکن های معمول استفاده کرد.
عوارض ایمپلنت دندان چیست؟
قبل از توضیح درباره عوارض کاشت ایمپلنت لازم به ذکر است که تمامی معایب و عوارضی که در این بخش بیان می شود از موارد نادر می باشد از طرفی چنانچه عوارضی که در اینجا گفته می شود پیش بیاید معمولاً قابل درمان می باشند بنابراین جای نگرانی چندانی وجود ندارد.
با این حال با توجه به اینکه بسیاری از متقاضیان کاشت ایمپلنت تمایل دارند درباره عوارض و خطراتی که ممکن است در زمان جراحی رخ بدهد اطلاع داشته باشند در این بخش به این موارد اشاره می کنیم، توجه داشته باشید که بعد از جراحی کاشت ایمپلنت وضعیت دهان و دندان ها مرتب از سوی دندانپزشک مورد بررسی قرار می گیرد تا در صورت بروز هرگونه مشکل سریعا شناسایی و مورد درمان قرار بگیرد.
1 – در جراحی کاشت ایمپلنت مانند بسیاری از جراحی ها احتمال بروز عفونت وجود دارد, پایه تیتانیومی که در استخوان فک فرد جایگذاری خواهد شد در صورت عدم مراقبت صحیح بعد از جراحی یا آلوده بودن ابزارهای دندانپزشکی ممکن است عفونت در ایمپلنت و لثه به وجود بیاید. بعد از جراحی کاشت ایمپلنت لازم است به علائم هشدار دهنده عفونت توجه کرد تا در صورت بروز چنین مشکلی سریعا آن را شناسایی و نسبت به درمانش اقدام کرد تا سایر بخش های استخوان فک دچار مشکل نشوند.
( دندانپزشکی دکتر میثم محبی رسا , بهترین ایمپلنت دندان در پاسداران )
شاید این مطلب را هم دوست داشته باشین…

2 – در زمان کاشت ایمپلنت ممکن است آسیب عصبی اتفاق بیفتد، اگر در حین جراحی، عصب آسیب ببیند ممکن است علائمی مانند مور مور شدن بی حسی یا درد ایجاد کند این مشکل می تواند موقتی یا حتی دائمی باشد. عصب آسیب دیده ممکن است باعث بروز درد در بخشهای مختلف فک یا دهان و یا سایر بخش ها بشود. می توانید مقاله آیا کاشت ایمپلنت دندان درد دارد؟ را مطالعه کنید.
3 – در برخی موارد نیز ممکن است شکست درمان ایمپلنت روی بدهد این مورد اگرچه کم پیش میآید اما ممکن است در صورت عدم تثبیت کامل ایمپلنت پیش از جوش خوردن با استخوان فک پیش بیاید. چنین مشکلی ممکن است در سال اول اتفاق بیفتد با این حال توجه داشته باشید که گفته می شود بیشتر از ۹۰ درصد درمان های کاشت ایمپلنت کاملاً ثابت و خوب بوده و مشکلی به وجود نمی آید.
4 – مشکلات و آسیب سینوس از موارد دیگری است که در زمان کاشت ایمپلنت برای فک بالا ممکن است اتفاق بیفتد این مورد نیز از موارد نادر میباشد، چنین مشکلی زمانی به وجود میآید که پایه تیتانیومی ایمپلنت از لثه یا استخوان عبور کرده و به حفره سینوسی برسد، در صورت بروز چنین وضعیتی می تواند مشکلاتی مانند عفونت بروز کند یا سینوس تحت تاثیر قرار بگیرد، البته در زمان بروز چنین مشکلاتی پایه ایمپلنت دوباره در موقعیت صحیح خود کاشته می شود.
5 – صدمه و آسیب دیدن سایر بخش ها نیز ممکن است در زمان جراحی ایمپلنت اتفاق بیفتد در زمان کاشت و جراحی ایمپلنت ممکن است فک، دندان های اطراف محل کاشت ایمپلنت یا رگ های خونی لثه دچار آسیب دیدگی و صدمه بشوند. البته چنین آسیبهایی اگر به وجود بیایند اغلب توسط متخصص دندانپزشکی به خوبی درمان می شوند.
( دندانپزشکی دکتر میثم محبی رسا , بهترین ایمپلنت دندان در پاسداران )
شاید این مطلب را هم دوست داشته باشین…

مزایای کاشت ایمپلنت دندان چیست؟
بعد از بیان عوارض ایمپلنت به مزایای کاشت ایمپلنت دندان میرسیم، کاشت ایمپلنت دندان فوایدی نیز می تواند برای افراد داشته باشد که به این موارد در این بخش اشاره می کنیم :
- ایمپلنت های دندانی برخلاف دندان های مصنوعی موقت و لق نبوده و در لثه ثابت قرار می گیرند و بعد از اتمام کار مانند دندان طبیعی عمل کرده و به لثه ها ها هیچ آسیبی نمی رسانند.
- کاشت ایمپلنت مانع از تحلیل استخوان فک شده و از ایجاد چروک روی صورت بعد از کشیدن یا افتادن دندان پیشگیری میکند.
- همان طور که گفتیم ایمپلنت دندان مانند دندان طبیعی است و برای مراقبت نیز مانند دندانهای طبیعی فقط به مسواک و نخ دندان نیاز دارد.
- بعد از کاشت ایمپلنت و قرارگیری روکش دندان روی ایمپلنت مانند روز اول به راحتی می توانید انواع غذاها و خوراکی ها را نوش جان کنید، ایمپلنت دندانی مانند یک دندان طبیعی عمل می کند.
- ایمپلنت های دندانی نسبت به سایر پروتزها دوام بیشتری دارند و بسیاری از آن به عنوان درمان دائمی یاد می کنند.
- در کاشت ایمپلنت برخلاف پل دندان سایر دندانهای مجاور تراش نخورده و آسیب نمی بینند بنابراین دندان های کناری ایمپلنت سالم باقی می ماند.
- از دست دادن برخی از دندان ها باعث ایجاد مشکل در تکلم افراد می شود، با کاشت ایمپلنت دندان این مشکل نیز برطرف شده و شما می توانید به راحتی صحبت کنید.
( دندانپزشکی دکتر میثم محبی رسا , بهترین ایمپلنت دندان در پاسداران )
شاید این مطلب را هم دوست داشته باشین…

آیا ایمپلنت می تواند عوارض داشته باشد ؟
لازم است پیش از هر چیز به این مورد دقت داشته باشید، افرادی که قصد دارند تا ایمپلنت را جایگزین دندانهای از دست رفته خود کنند، بهتر است تا با مراجعه به دندانپزشک متخصص اقدام به بررسی دقیق وضعیت لثه و استخوان فک خود کنند.
در برخی از موارد نیز ممکن است به دلایل مختلفی فرد بیمار نتواند از ایمپلنت استفاده کند و در صورت انجام عمل کاشت ایمپلنت با مشکل مواجه شود.
همچنین اگر فرد بیمار پس از انجام عمل ایمپلنت، طبق دستور دندانپزشک عمل نکند، ممکن است با مشکلات و عوارض غیر طبیعی مواجه شود.
توصیه شود اگر دارای بیماری خواص هستید و یا سیگار مصرف میکنید، حتماً دندانپزشک خود را مطلع کنید، زیرا ممکن است برخی از بیماریها برای فرد بیمار محدودیت ایجاد کنند، همچنین نیاز است تا افراد سیگاری، مصرف سیگار خود را تا مدتی محدود کنند.
( دندانپزشکی دکتر میثم محبی رسا , بهترین ایمپلنت دندان در پاسداران )
شاید این مطلب را هم دوست داشته باشین…

چه مدت طول می کشد تا ایمپلنت به استخوان فک جوش بخورد ؟
به طور کلی گفته میشود که حدود 8 هفته زمان لازم است تا پایه تیتانیومی ایمپلنت به استخوان فک جوش بخورد، اما برای اطمینان از استحکام پایه معمولا تا 3 ماه ممکن است تاج دندان و یا همان روکش بر روی پایه قرار داده نشود.
البته پیش از قرار دادن تاج دندان بر روی ایمپلنت، دندانپزشک حتما بررسیهای لازم را در جهت اطمینان از جوش خوردن پایه دندان به استخوان فک انجام خواهد داد.
شاید این مطلب را هم دوست داشته باشین…